Hayır, Sandığınız Gibi Değil…

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 01 Kasım 2015 Pazar

Yer: Galeri KHAS/Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 1, 2015

14. İstanbul Bienali kapsamında, 7 Eylül’de, Kadir Has Üniversitesi bünyesindeki çağdaş sanat merkezi Galeri KHAS’ta açılacak olan, küratörlüğünü Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın yaptığı ‘Hayır, sandığınız gibi değil..’ isimli serginin açılışına davetlisiniz. Çağdaş Türk sanatçılarının edisyonlarından bir seçkinin ortaya konulacağı ve edisyonlarını Contemporary İstanbul’un gerçekleştirdiği ‘Hayır, sandığınız gibi değil…’ sergisinde 13 çağdaş Türk sanatçının yapıtları yer alıyor.

Küratör Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman “’Hayır, sandığınız gibi değil…’, Türkiye’deki çağdaş sanata yeni bakış açısı getiriyor. Çağdaş sanatın gerçekle sorunlu bir ilişkisi var. Gerçeğin bir yeniden üretimi gibi durabiliyor çağdaş sanat. Bizi yeniden düşlerin dünyasına taşıyor: düşler ve gerçek-bir arada! Çok özgür, renkli, hayal gücünün sınırlarında gezinen yapıtlar bunlar. Bu nitelikleri onların bambaşka ve çok ciddi ‘konuları/sorunlar’ ele almasına engel değil. Bu sergi başka bir nedenden ötürü de Türkiye’de ilklerden biri sayılabilecek bir girişim. Sadece edisyonlardan/baskılardan oluşuyor” sözleriyle değerlendirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT