Hülya Koçyiğit Fotoğraf Sergisi Kale Outlet Center'da

Tarihler: 24 Eylül 2014 Çarşamba ~ 24 Ekim 2014 Cuma

Yer: KALE OUTLET CENTER

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2014 ~ Eki 24, 2014

KDM Avm Danışmanlık tarafından yönetilen Kale Outlet Center’in “Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar Fotoğraf Sergisi” Hülya Koçyiğit adına yapılacak. Türk sinemasının 100 yaşı kutlanırken, 50 yıllık sanat hayatının en özel karelerinin yer alacağı, “Hülya Koçyiğit Geçmişten Geleceğe Fotoğraf Sergisi” 24 Eylül 2014 Çarşamba Hülya Koçyiğit’in katılımı ile açılacak.

Susuz Yaz, Gelin, Düğün, Diyet, Derman, Cemile, Tanrı Misafiri, Samanyolu gibi toplam 211 filmi ile Tamer Yiğit,Talat Polat ,Uğur Dündar ,Ayhan Işık,Kartal Tibet gibi ünlü aktörlerinde fotoğrafları yer alıyor .

Türk sinemasına iz bırakan Hülya Koçyiğit adına yapılacak olan sergide, sanatçının film setlerinden de birçok fotoğraf kareleri yer alacak.

Hülya Koçyiğit geçmişten geleceğe fotoğraf sergisinde 30 kişilik ekip ile 3 ay boyunca sanatçının fotoğraflarını aradı, buldu. Özel olarak taramaları ve baskısı yapıldı.

Hülya Koçyiğit fanları Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden Almanya, Siirt, Hollanda, İngiltere, İzmir, İsveç, Trabzon’dan kendilerine ait olan arşiv fotoğraflarını paylaştılar. 2000 adet fotoğrafın en yeni teknoloji ile baskısı yapılan sergide Hülya Koçyiğit’in setlerden, galalara, gazete küpürlerinden, dergilere, en özel kareleriyle, yaşamın en güzel anılarına tanıklık edeceksiniz.

Kale Outlet Center’in 26.000 m2’lik alanın, tüm koridorları, mağaza vitrinleri, Hülya Koçyiğit fotoğrafları ile renklenecek . Hülya Koçyiğit fotoğrafları sergisinden elde edilen gelir ,Hülya Koçyiğit istediği üzerine parıntı görmeyen çocuklara destek derneği ’ne bağışlanacaktır .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT