Hülya Küpçüoğlu - Yeşilçam - Sinema Resim Sergisi

Tarihler: 10 Nisan 2014 Perşembe ~ 27 Nisan 2014 Pazar

Yer: S-Art By Sürmeli

Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3 Gayrettepe Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 272 11 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2014 ~ Nis 27, 2014

Hülya Küpçüoğlu’ nun yeni sergisi “#Yeşilçam #Sinema” , sanatın en çağdaş yansımalarının sergilendiği S-ART By Sürmeli’ de, 10 Nisan Perşembe günü başlıyor!

Açıldığı günden itibaren, Türk sanatının en değerli sanatçı ve eserlerini ağırlayan S-ART by Sürmeli’ de Yeşilçam havası esiyor. Hülya Küpçüoğlu’ nun yeni sergisi “#Yeşilçam #Sinema” sergisi 10 Nisan Perşembe günü, saat 18:00’ de başlıyor. Sergi, sanatçının 2011-2014 yılları arasında yaptığı resimlerden oluşuyor. Sergide, Yeşilçam’ ın sevilen simalarının portreleri, film sahneleri ve filmlerde sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz Piyer Loti, Haydarpaşa gibi mekanlar ile geçmişi günümüze taşıyor.

Küpçüoğlu, özgün üslubu çerçevesinde görmeye alışkın olduğumuz figürleri, güncel bir dil ile yorumluyor. Canan Beykal’ ın sergi katalog yazısında belirttiği üzere ‘Hülya Küpçüoğlu’ nun yeni sergisi bir yandan Duchamp’ ın hazır nesneleri kullanmasıyla, diğer yandan Warhol ve Pop sanatın ikonseviciliğiyle ve kolaj tekniklerinin sanata uygulanışıyla yakından ilişkilidir.’

Hülya Küpçüoğlu’ nun #Yeşilçam #Sinema sergi açılışı, 10 Nisan Perşembe günü, saat 18:00 ile 20:30 arasında Sürmeli İstanbul Hotel’ in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Sergi, Film-San ve Necip Sarıca’nın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Resim satış gelirinin belli bir miktarı Film-San’ a verilecektir.

Hülya Küpçüoğlu’ nun #Yeşilçam #Sinema sergisi, S-ART by Sürmeli sergi salonunda 27 Nisan tarihine kadar izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT