İgdaş’ın En Havalı Kareler Sergisi

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. 34045 Bayrampaşa İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Haz 17, 2012

İGDAŞ’ın bu yıl ikincisini düzenlediği En “Havalı” Kareler Fotoğraf Yarışması ile İstanbul, fotoğrafseverlerin gözünden yeniden keşfedildi. İstan“BUL” teması ile gerçekleştirilen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafseverlerin katılabildiği En “Havalı” Kareler Fotoğraf Yarışması’nda birbirinden havalı 4131 kare yarıştı. Yarışmada ödül alan ve yarışma jürisi tarafından seçilen fotoğraflar 17 Haziran’a kadar Forum İstanbul’da sergileniyor.

İGDAŞ’ın bu yıl ikincisini düzenlediği En “Havalı” Kareler Fotoğraf Yarışması sona erdi. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında 20 Mart-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen yarışmanın kazananları belli oldu. Bu yıl İstan“BUL” teması ile gerçekleşen yarışmada İstanbul’a dair bugüne kadar ortaya çıkmamış kareler gün yüzüne çıktı. Toplam 920 kişinin 4131 fotoğrafla yarıştığı En “Havalı” Kareler 2012’de birinci Gökhan Sevim, ikinci İbrahim Usta, üçüncü Kemal Kaya oldu. Berna Dursun İGDAŞ özel ödülünü alırken, Aydın Sertbaş, Nevzat Yıldırım, Emre Soytürk mansiyon ödülüne layık görüldü. Derece alan ve sergilemeye değer bulunan 42 kare 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bayrampaşa’da bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde fotoğrafseverleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT