İllüzyon Sergisi

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 19 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Palladium AVM

Adres: Barboros Mahallesi Halk Caddesi No:8-B Yenisahra İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 663 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 19, 2011

avm mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium, 7’den 70’e tüm ziyaretçilerinin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Sergilendiği her yerde küçük büyük herkes tarafından ilgiyle karşılanan İllüzyon – Gördükleriniz Yanıltmasın Sergisi Türkiye’de ilk kez Pallladium’da sergilenecek.

06 – 19 Ekim 2011 tarihleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek olan İllüzyon – Gördükleriniz Yanıltmasın Sergisi’nde ziyaretçiler, 22 farklı ünitede bilimin şaşırtıcı gerçeklerini deneyimleyecekler. Serginin en beğenilen bölümü olan sihirli aynalarda ziyaretçiler, yansımalarının değişimini izleme, ışığın çoklu yansımalardan sonra geldiği yere geri döndüğünü görmeyi araştırırken, paralel aynaların arasında yansımaların gizemini çözme fırsatı yakalayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT