Işığın Peşindeki Çocuklar-2 Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 06 Ekim 2011 Perşembe

Yer: PhotoWorld Fotoğraf Merkezi

Adres: Bahariye Caddesi Kuzu Kestane Sokak No: 16 Kadıköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 418 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 6, 2011

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nin gerçekleştirdiği Çocuklar ve Gençler için Fotoğraf Yaz Okulu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ‘Işığında Peşindeki Çocuklar-2’ adlı fotoğraf sergisi 22 Eylül Perşembe günü saat 19:00 ‘da düzenlenecek bir kokteylle fotoğrafseverlerle buluşacak. 7-11 ve 12- 16 yaş gruplarına göre özel hazırlanan eğitim programlarıyla fotoğraf sanatıyla tanışan çocuklar, seminerler sonucunda edindikleri teoriyi pratikle birleştirdiler. Toplam 30 fotoğrafın yer aldığı sergide İstanbul manzaraları, deniz ve insan, sokakta yaşam ve hayvanların dünyası temaları üzerine miniklerin gözünden keyifli kareler yer alıyor. Sergi 6 Ekim tarihine kadar izlenebilir.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, kış döneminde de çocuk atölyelerine ara vermeden devam edecek. 2-3 aylık projeler halinde gerçekleştirilecek atölyeler, yine öğrencilerin proje fotoğraflarından oluşan sergilerle siz fotoğrafseverlerin beğenisine sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT