İsimsiz Orijinal Sergisi

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: CDA-Projects

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K.3 D.5 Beyoğlu / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 12 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

CDA-Projects, yeni sezonu “İsimsiz Orijinal / Untitled Original” isimli bir karma sergiyle açıyor.

Sergi CDA-Projects’in temsil ettiği sanatçılar: Selçuk Artut, Janet Bellotto, Burçak Bingöl, Elif Varol Ergen, Zeren Göktan, Zeynep Kayan, Nazlı Eda Noyan ve Funda Susamoğlu’nun çalışmalarından oluşuyor.

Çoğunluğunu galerinin yeni çalışmaya başladığı isimlerin oluşturduğu sanatçılar, kendilerine has sanatsal dillerini yine kendilerine has “orijinal” hikayelerle bütünleştiriyorlar. Yerleştirmelerden fotoğrafa, video’dan duvar resmi uygulamalarına uzanan malzeme çeşitliliğiyle şekillenen bu sergideki uyum, sessiz davetiyle izleyiciyi de içine çekerek bir keşfe çıkarıyor.

Seçkide biraraya gelen çalışmalar, kendiliklerini korurken, birbirleriyle kurdukları gizli bağlarla farklı yönlere akan alternatif diyalog olanakları da yaratarak sergi mekanını çok boyutlu bir düzleme dönüştürüyor.

Zeynep Kayan’ın aynı adlı bir seri çalışmasından ismini alan sergi, 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında Mısır Apartmanı’nda görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT