Işıyan Sabahlara Doğru Afganistan

Tarihler: 21 Mayıs 2009 Perşembe ~ 31 Temmuz 2009 Cuma

Yer: Rezan Has Müzesi

Adres: Kadir Has Üniversitesi, Kadir Has Cad. Cibali İstanbul

Telefon: 0212 5336532

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2009 ~ Tem 31, 2009
IŞIYAN SABAHLARA DOĞRU “AFGANİSTAN”
“Düne ait ne varsa dünle beraber gitti cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım…”
‘Mevlana’mızın ünlü deyişi ile dünyada artık beyaz bir sayfa açılmasını diliyor ve bu çalışmayı Dünya barışı ile kardeşliğine ithaf ediyoruz’ diyen fotoğraf sanatçıları Gülnur Sözmen ve Caner Şenyuva; sözü, yaşanan çok ağır şartlara rağmen Afganistan’da da ‘hayatın’ var olduğunu anlatan çarpıcı fotoğraf karelerine bırakıyorlar…

“Işıyan Sabahlara Doğru Afganistan” Fotoğraf Sergisi 21 Mayıs -31 Temmuz 2009 tarihleri arasında, Rezan Has Müzesi C Blok Sergi Salonu’nda, 09.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Savaş ile yaşam arasına sıkışmış Afgan halkının hayatından kesitler sunan ve yaklaşık 50 adet büyük boy sanatsal baskı ile sunulan sergi, bir ülkeye iki farklı bakış açısını yansıtırken, sanatçıların Afganistan’da yaşadıklarını, zaman ve mekana da tanıklık edebileceğiniz bir belgesel niteliği taşıyor.

Sözmen ve Şenyuva, umduklarından daha fazlasını, sokaktaki Afgan halkının kameralarına her gülümseyişlerinde bulmuşlar. Kendi ifadeleriyle bu sergi; Afgan halkı üzerinden “hepimizin aynı bütünün parçaları olduğumuzu” hatırlamamıza ve barış yolunda bir araç.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT