İsmail Acar - Lale Sergisi

Tarihler: 08 Nisan 2013 Pazartesi ~ 30 Nisan 2013 Salı

Yer: Emirgan Korusu, Lale Müzesi

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 8, 2013 ~ Nis 30, 2013

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan İstanbul Lale Vakfı, Emirgan Korusunda bulunan eski Osmanlı at ahırlarını restore ederek Lale Müzesini kurdu. Osmanlı döneminde lale şehri olan İstanbul, lale konulu araştırmalara ev sahipliği yapacak olan “İstanbul Lale Müzesi ve Araştırma Merkezi” 8.Lale Festivali (8th İstanbul Tulip Festival) kapsamında açılacak olan İsmail Acar “Tulip İstanbul” Lale Sergisiyle birlikte ilk etkinliğini gerçekleştirmiş oluyor.

İsmail Acar’ın lale temalı resimlerinin yer alacağı Sergi 1500 m2’lik alana sahip müzenin içinde 06 Nisan Cumartesi saat:13.00’de Sn.Kadir Topbaş’ın katılacağı bir törenle açılacak.

Bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Galeri İdil işbirliğiyle hazırlanan Lale Temalı Sergi 30 Nisan 2013 tarihine kadar gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

ÇOK ÇOK MÜKEMMEL.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT