İstanbul Comics And Art Festival 2.

Tarihler: 24 Eylül 2016 Cumartesi ~ 24 Eylül 2016 Cumartesi 24 Eylül 2016 10:00

Yer: Club Quartier

Ücret: 1. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2016 ~ Eyl 24, 2016
Şehrin en yaratıcı ve en eğlenceli festivali, İstanbul Comics and Art Festival, 23-25 Eylül’de Kadıköy St. Joseph’liler Derneği Sosyal Tesisleri Club Quartier’da gerçekleşiyor.

Dijital devrime ufak bir ara verin. Çizgi dünyayla, sanatla etkileşim içinde olacağınız, yaratıcılığınızla neler yapacağınızı keşfedeceğiniz bir yere adım atın. Dijital çağdaki alışkanlarımızın eskiden, analogdan geldiğini hatırlayın. Kendinizi dünyaca ünlü karikatüristlerin, sanatçılarının konuşmalarına kaptırın, performans sanatçılarının, çizerlerin workshop’larının bir parçası olun. Üretim sürecinin içinde olmaktan mutlu olun. İstanbul Comics And Art Festival’e hoşgeldiniz.

Çizgi romanı, illustrasyonu, graffitiyi, animasyonu ve görsel sanatları sevenler için tasarlanan festival, gelenleri her adımda farklı deneyimlerle buluşturuyor. Katılımcıların içindeki yaratıcılığı ve üretkenliği açığa çıkaracak workshop çalışmalarından, yerli yabancı özel animasyon film  gösterimlerine, canlı graffiti performanslarından, imza günlerine,  sanatçı, çizer konuşmalarından, söyleşilere ve konserlere kadar geniş bir etkinlik dizisiyle, alışılmışın dışında bir festival deneyimi sunuyor.

- 12 yaş ve üzeri bilete tabidir. 12 yaş altı ebeveny ile ücretsiz katılabilirler. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Etkinlik alanına yiyecek ve içecek ile girilmemesi önemle rica olunur.- İptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Etkinlik alanına evcil hayvan ağızlık ve tasma olmak kaydıyla alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT