İstanbul Gravürleri Atölye ve Sergisi Starcity Outlet’te

İstanbul Gravürleri Atölye ve Sergisi Starcity Outlet’te

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 03 Mayıs 2017 Çarşamba 10:00 - 22:00

Yer: Starcity Outlet

Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mh. Değirmenbahçe Cd.No:34 Yenibosna/ İSTANBUL Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0(212) 603 4040

Faks: 0(212) 603 4045

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ May 3, 2017

JLL Türkiye tarafından yönetilen Starcity Outlet’te Nisan ayında İstanbul Gravürleri rüzgârı esecek. Kıtaların ve kültürlerin buluşma noktası olan dünya kenti İstanbul, 4 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan İstanbul Gravürleri sergisi ile kültüre ve tarihe tanıklık etmek isteyen herkesi Starcity Outlet’te içtenlikle selamlayacak.

Nisan ayı boyunca Starcity alt zemin katta yer alacak olan İstanbul Gravürleri Sergisi, Avrupalı seyyahların kalemlerinin ucundan dökülen eserlerin yer aldığı 27 adet gravürden oluşuyor. Sergi; gravürler üzerinden, az bilinen, bilinmeyen veya unutulmuş İstanbul hikâyelerini içinde bulunduğumuz zamana ve mekana uyarlarken, kentin nasıl değişip dönüştüğünü de belgeleyecek. Seyyahların çizgilerinde saklı İstanbul’u çocuklarımıza ve İstanbullulara tüm dokusuyla tanıtmayı ve yaşatmayı amaçlayan sergi; ilgili tarihlerde 10.00- 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

İstanbul Gravürleri Sergisi süresi boyunca ziyaretçi çocuklar için çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Katılımcı çocuklar, hafta sonları 14.00 -17.45 arasında sergiyi rehber eşliğinde ziyaret etmenin yanı sıra Starcity Outlet alt zemin kattaki aktivite alanında sanat atölyelerine de katılabilecekler. Katılımcılar, uygulamalı atölyelerde gravür sanatıyla tanışırken sosyal ve kültürel anlamda da zenginleşecekler. Sanatı bol, eğlencesi bol atölyeler; gravür sanatının yanı sıra İstanbul kentine özgü sanatlar ve oyunlar içerecek. Atölyeler çocuklarda yaratıcılığı, üretkenliği, farklı ve özgün düşünme yeteneğini desteklemek ve kültür-sanat ile çocuk arasındaki bağı güçlendirmek üzere yapılandırıldı.

Starcity Outlet; katılımcıların tamamen ücretsiz olarak yararlanabileceği “İstanbul Gravürleri” sergisi ve atölye çalışmaları ile güçlü bir ziyaretçi kitlesini hedefliyor, müze kültürüne desteğini sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT