İstanbullu Sanatseverler ‘Cadde Grubu’ Resim Sergisi’ne Davetli

Tarihler: 09 Mart 2015 Pazartesi ~ 20 Mart 2015 Cuma

Yer: Karaköy Mimarlar Odası Sanat Galerisi

Adres: Kemankeş Mah. Mumhane Cad. Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2015 ~ Mar 20, 2015

‘Cadde Grubu’ Karaköy Mimarlar Odası’nda…

İstanbullu sanatseverler 9 Mart’ta Karaköy Mimarlar Odası Sanat Galerisi’nde açılışı yapılacak olan resim sergisiyle C Grubu (Cadde Grubu) ile tanışacaklar.

90’lı yıllardan bu yana çalışmalarını sürdüren C Grubu ilk kez İstanbullu sanatseverler ile bir araya gelecek. C Grubu toplamda 18 katılımcıdan oluşuyor ve aralarında Erol Evgin de yer alıyor.

Evrensel bilgilenmenin ışığında, ilke olarak akademik çizginin geleneğini sürdürmeyi amaçlayan ancak güncel sanat anlayışlarının getirdiği yenilikleri de yadsımayan C Grubu, akademi eğitimi dışında Türk resim sanatına katkıda bulunabileceği konusunda da oldukça iddialı.

Tüm atölye üyelerinin özgün resim serüvenlerinin peşinde olduğu ve farklı resimsel anlatım biçimlerinin şekillendirildiği çalışmalar, 9 Mart tarihinde Karaköy Mimarlar Odası Sanat Galerisi’nde yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 20 Mart tarihine kadar devam edecek olan sergide, C Grubu yaklaşık 40 eser sergileyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT