İzler; Bir Mekan Buluşması

Tarihler: 02 Ağustos 2014 Cumartesi ~ 12 Ağustos 2014 Salı 2-12 Ağustos 2014 tarihlerinde, 13:00-20:30

Yer: Büyükada Avlonitis Evi

Adres: Lala Hatun Cad. No:11 Büyükada-İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2014 ~ Ağu 12, 2014

Yolları Büyükada’da buluşan Gül Bolulu, Nuray Karşıcı, Fatma Sağ Tunçalp, adanın 19. yüzyıla ait bir konut mimarisi örneği olan ve Avlonitis Evi olarak anılan Rum evini sergi mekanı olarak seçtiler.

Sergide yer alan işler, tek bir tema etrafında değil farklı ifade dilleri kullanılarak bağımsız izlekler üzerinden ortaya çıkarak mekanla buluşuyor.

Gül Bolulu ve Fatma Sağ Tunçalp’in işleri; doğa/insan bağlantısının ve çelişkisinin, sanat/mekan ilişkisi üzerinden sunulması ile zengin bir çeşitlilik oluşturarak mekanın düşsel şiirini yansıtıyor. Nuray Karşıcı’nın işleri ise; kendi “ben”ini merkeze alarak yaptığı yolculuğun sanat içindeki üretim sürecinde anlam sorgulamaları olarak vücut buluyor.

“İZLER; BİR MEKAN BULUŞMASI” sergisi 2-12 Ağustos 2014 tarihlerinde, 13:00-20:30 saatleri arasında her gün, Büyükada Avlonitis Evi’nde izleyicisiyle buluşuyor.

Açılış: 2 Ağustos 2014
Saat : 18:00-20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT