İzmir Aroma Festival

Tarihler: 25 Eylül 2016 Pazar ~ 25 Eylül 2016 Pazar 25 Eylül 2016 10:00

Yer: İzmir Alsancak Garı

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2016 ~ Eyl 25, 2016
İzmir’in ilk ve tek kahve - çikolata festivali Aroma Festival, 23 - 25 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

"Kahve ve çikolata… Bu ikili kuşkusuz bir bütünün, bir keyfin, bir kültürün, bir yaşam şeklinin parçalarını oluşturmaktadır. Kahve çikolatasız, çikolata kahvesiz düşünülemez. Kahve birçok duyuya hitap etmesinin dışında, kültürü ile sosyal yaşama dair tüm ilgili insanların daha kolay empati kurabilmelerini sağlaması açısından gündelik yaşamda önemli bir yere sahiptir. 

Bizde kendi içinde yoğun Aroma’lar barındıran bu mükemmel ikiliyi temsil eden Firma ve Markaları tek bir festival altında bir araya getirip kahve ve çikolata tutkunlarına keyif dolu bir 3 gün sunuyoruz. Alt başlıklarımız AROMA'nın niteliğine uyan çay, süt & süt ürünleri ve tatlıdır.İzmir’in ilk ve tek kahve ve çikolata festivali olma özelliğine sahip Aroma Festival sizlere yepyeni deneyimler yaşatacak. Bu mükemmel festivalin Ana Sponsoru; FIAT 500. İtalyan ailesine ait FIAT 500'leri görmek ve test sürüşü için mutlaka Aroma Festival'e bekleniyorsunuz.

Ayrıca FIAT 500 aracın kahve çekirdeği kaplı hali tüm ziyaretçilerimizin odak noktası olacak.

Birbirinden önemli markaların yer aldığı Aroma Festival’de 3 gün boyunca nitelikli kahveler, farklı çikolatalar, en iyi demlenmiş çaylar, leziz tatlılar, söyleşiler, workshoplar, etkinlikler, ikramlar ve canlı performanslar & PowerFM desteğiyle bolca müzik olacak.

Aroma Festival İzmir'in ilk kahve festivali olması sebebiyle mekan seçimini, 1858 yılında kullanıma açılan ve Anadolu'nun ilk tren seferinin başladığı adres olan Alsancak Tren Gar'ından yana kullanmıştır. Tarihi dokusu ile şehrin tam kalbinde yer alan Alsancak Tren Gar'ında 23-24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Kahve ve Çikolata'nın büyüsüne kapılacaksınız..."

Aroma Festival'de Neler Var?
- Kahve tadımları
- Kahve uzmanları
- Çikolata tadımları
- Chefler
- Çay tadımları
- Söyleşiler
- Atölye (workshop) çalışmaları
- Sokak sanatları
- Sergiler
- Etkinlikler
- Konserler
- Dj performans
- Fiat 500 test sürüşü
- Vagon sohbetleri
- Yemekli vagonlar
- Aroma bazaar (alışveriş alanı)
- Power Fm simülatör tırı 

- Biletler üzerinde belirtilen tarihler için geçerlidir. - Biletler 10:00-21:00 arası geçerlidir. - Etkinlik alanına yiyecek ve içecek ile girilmemesi önemle rica olunur. - İptal, iade ve değişiklik yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Eşim ve ben24 eylül de festivalin 2.gününe katıldık.Festivalde pek çok kahveyi değişik çikolatalar eşliğinde tatmayı umuyorduk fakat bir tane çikolata standı vardı ve o da ücretliydi oysaki biz oraya tadarak alma amacıyla gitmiştik olmadı .Sadece kahveleri tadabildik.İlk organizasyon acemiliği diye düşünmek isterdik ama girişte 20tl.alındı en azından bunun hakkını vermeliydiler. Bu kadar yetersiz bir organizasyon beklemiyorduk.Hayal kırıklığı oldu .Üstelik dün de bugün de nette tek bir yorum olmaması dikkat çekici etkinliğe gölge düşürmemek için yorumların silindiği doğru demekki.Yorumları silmek yerine organizatörler etkinliği düzeltmeli.BU YORUM DA SİLİNİRSE KENDİ FACEBOOK SAYFAMDA BU YORUMLARI YAZACAĞIM .Umarım silinmez.Daha sahici ve güzel bir etkinlikte buluşmak dileğiyle...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT