Jon Burgerman İlk Kez İstanbul`da

Tarihler: 01 Eylül 2010 Çarşamba ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Yer: Milk Gallery Design Store

Adres: Şahkulu Mah. Galipdede Cad. Balkon Çıkmazı No:8/A Tünel Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 57 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Jon Burgerman İlk Kez İstanbul`da

Milk Gallery, Eylül ayında İngiliz illüstratör Jon Burgerman`ı ağırlıyor.

İlk ayağı Londra`da gerçekleşen Brain Drained sergisiyle Burgerman, zihnindeki sıkışmış ve açığa çıkmak isteyen gerçekliği sunuyor. Bunun için kanvasların yanı sıra kanvasların yanı sıra tahta, mukavva ve süt kutularını kullanarak farklı materyalleri bir araya getiriyor. Sanatçının işleri modern dünyanın tedirginliklerini ve zihinsel fenomenlerini açığa çıkarıyor.

Burgerman’ın ilustrasyonları Londra, New York, Los Angeles, Hong Kong, Paris ve Melbourne gibi büyük şehirlerdeki önemli galerilerde sergilendi. Çalışmaları, The Guardian, Grafik Magazine, Pictoplasma, Stick’Em Up, Computer Arts, Designed to Help, The Fundementals of Illustration, This is a Magazine ve Digit gibi önemli dergi, gazete ve kitaplarda yayınlandı. Virgin Atlantic, The Independent, Puma, Gortex ve Snickers gibi firmalarla çalıştı.

Burgerman, aynı zamanda MTV için bir dizi kısa animasyon üretti ve bu animasyonlar Sony’nin WipEout Pure isimli video oyununda kullanıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT