Kadın Gözüyle Hayattan Kareler`11

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Eylül 2011 Cuma

Yer: Metrocity Alışveriş Merkezi

Adres: Büyükdere Cad. 1.Levent İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 344 06 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 23, 2011

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından beşincisi gerçekleştirilen fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ’11’de dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eserin yer aldığı sergi, 23 Eylül’e kadar Metrocity Alışveriş Merkezi’nde sanatseverler ile buluşuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında düzenlediği, fotoğrafa ilgi duyan amatör ve profesyonel yüzlerce kadının katıldığı Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasında ödüle ve sergilenmeye değer bulunan eserler, 9-23 Eylül 2011 tarihleri arasında Metrocity Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

Kadınlara özel fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Hayattan Kareler, “Hayata Dair” temasıyla 3 Ocak-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçıları Aramis Kalay, Timurtaş Onan, Laleper Aytek ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney’den oluşan jüri, Türkiye’nin dört bir yanından 1434 amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçının hayata dair anları yakaladığı 6 bin 454 fotoğrafı değerlendirdi. Yarışmada dereceye giren ilk üç eser ve sergilenmeye değer bulunan 41 fotoğraf www.anadoluhayat.com.tr web sitesinden ilan edildi. Yarışmada “Kadının Özgürlük Çabası” isimli fotoğrafıyla Ece Polen Erciyas birincilik, “Apocalytpto” isimli fotoğrafıyla Ayşe Hayta ikincilik ve isimsiz fotoğrafıyla Ebru Çınar üçüncülük ödülüne layık görüldü. 5-29 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde yer alan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ’11 Fotoğraf Sergisi, 9-23 Eylül 2011 tarihleri arasında Metrocity Alışveriş Merkezi’nde fotoğraf severlerle buluşacak.

“Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasına, ilk düzenlendiği 2007 yılından bu yana 5 bine yakın kadın, 20 bini aşkın fotoğrafla katıldı. Geride bıraktığı 5 yılda Türkiye’nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri haline geldi. Bu yılki sergide yer alan, insana, hayata ve özellikle kadına dair bu 44 fotoğraf karesi, toplumsal belleğimizin kadına dair nadide mozaiğinin birer parçası olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT