‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nın’ Kazananları Belli Oldu

‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nın’ Kazananları Belli Oldu

Tarihler: 11 Mayıs 2017 Perşembe ~ 11 Haziran 2017 Pazar

Yer: Tepe Nautilus AVM

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2017 ~ Haz 11, 2017

Fotoğraf tutkunu kadınları ‘Hayata Dair’ temasıyla buluşturan yarışmada, birincilik ‘Yolcu’ adlı fotoğrafıyla Demet Cevrim’in oldu. ‘Sherbet’ adlı fotoğrafıyla Banu Cihan’ın ikinci, ‘Kömür’ adlı fotoğrafıyla Nazik Nazan Köse Yılmaz’ın üçüncü olduğu yarışmada Didem Sevinç Beyazıt, Fatma Salt ve Zeyneb Bahtiyar da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Bugüne kadar yaklaşık 13 bin kadının, 53 bini aşkın fotoğrafla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’ sonuçlandı. Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e bu yıl 1.897 yarışmacı, 6.501 fotoğraf ile başvuruda bulundu.

Geleneksel hale gelen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında ‘Hayata Dair’ temasıyla 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçıların en fazla 4 adet fotoğrafıyla katılmasına olanak sağlıyor.

Bu yılki seçici kurulda Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Nihal Kafalı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Enstitü Müdürü Oktay Çolak ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Yarışmanın birincisi 5 bin TL, ikincisi 3 bin TL, üçüncüsü 2 bin TL ödül alırken 3 eser de 750 TL mansiyon ödülü kazandı. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her eser de 250 TL ile ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eser 11 Mayıs – 11 Haziran 2017 tarihleri arasında İstanbul’da Tepe Nautilus AVM’de fotoğrafseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT