Kalemin Dilinden

Tarihler: 02 Ağustos 2012 Perşembe ~ 10 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Binbirdirek Sarnıcı

Adres: İmran Öktem Cad.Binbirdirek Mah. Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 518 10 01

Faks: 0212 518 10 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2012 ~ Ağu 10, 2012

Avea, ‘Kalemin Dilinden’ sergisini hat sanatı meraklılarıyla buluşturuyor.

Harfleri, okuma aracı olmaktan öteye taşıyarak birer güzellik anıtı haline getiren, hat sanatının çarpıcı yönlerini, güzelliklerini ve anlamını gözler önüne seren ‘Kalemin Dilinden’ sergisi 2-10 Ağustos tarihlerinde Binbirdirek Sarnıcı’nda Avea’nın katkılarıyla sanatseverlerle buluşacak.

Avea’nın bir kültür hizmeti olarak sunduğu “Kalemin Dilinden” Hat Sergisi, 2-10 Ağustos tarihlerinde Binbirdirek Sarnıcı’nda ücretsiz olarak 09.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Hattat Mahmut Şahin’in eserlerinden oluşan “Kalemin Dilinden” Hat Sergisi, kültürümüzün en büyük değerlerinden biri olan hat sanatının, hayatımızdaki, geleneğimizdeki, iç dünyamızdaki yerini çarpıcı örneklerle anlatıyor. Avea bu sergiyle kültürel mirasımızı yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT