“Kar Defteri”

Tarihler: 25 Mart 2010 Perşembe ~ 31 Mart 2010 Çarşamba 25-31 Mart 2010

Yer: Bahariye Sanat Galerisi

Adres: Caferağa, Kadife Sok. Kızıltunç Apt. 1/1 Kadıköy , İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 414 55 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2010 ~ Mar 31, 2010

Ahmet Özel ve Ruşen Eşref Yılmaz “ KAR DEFTERİ “ konseptiyle bir araya geldiler.

KAR DEFTERİ, 2009 un Ocak ayından bu yana yol aldı ve defterini Ruşen Eşref Yılmaz şiirleri ile Ahmet Özel ise resimleriyle bezedi.

25-31 Mart tarihleri arasında Bahariye Sanat Galerisi’nde Ahmet Özel’in resimleri sergilenecek. Gerçekleşecek sergi bu güne kadar yapılmış ‘Kar’la ilgili tek sergi olma özelliğini taşıyor.

“Kar” yolculuğunun seyir defteri olma özelliğini taşıyan KAR DEFTERİ, bir kitaba da dönüşüyor. Ruşen Eşref Yılmaz’ın şiirleriyle, Ahmet Özel’in resimleri bu kitapla, okuyucuyla buluşuyor.

Kitabın önsözünü yazan sanat eleştirmeni Ümit Gezgin, “Kar Defteri” konseptli sergiyle ilgili şunları vurguladı: “Resimle şiirin kar konseptinde adeta bir senfoni düzleminde birbiriyle buluştuğu bu sergi, bu güne kadar her iki sanat alanını da kuşatması bakımından önemli. Ayrıca edebiyat ve resmin ne kadar iç içe olabileceğini, bir de bunlara kar ve İstanbul eklendiğinde her şeyin nasıl bir müzikal senteze ulaşabileceğini göstermesi açısından bu sergi son yılların en iddialı sergilerinden biri olma özelliğini taşıyor.”

Sergi ile birlikte 27 Mart Cumartesi günü Bahariye Sanat Galerisi’nde Ahmet Özel, Ruşen Eşref Yılmaz ve Sanat Eleştirmeni Ümit Gezgin’in katıldığı söyleşi ve imza günü yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT