Kasa Galeri’de Yeni Yılın İlk Sergisi

Kasa Galeri’de Yeni Yılın İlk Sergisi

Tarihler: 01 Şubat 2017 Çarşamba ~ 10 Mart 2017 Cuma

Yer: Kasa Galeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2017 ~ Mar 10, 2017

Sabancı Üniversitesi KASA Galeri’de yeni yılın ilk sergisi 18. Avrupa Akdeniz Genç Sanatçılar Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek iki sanatçının, Berna Tonyalı ve Akın Güreş’in işlerinden oluşuyor.

Avrupa Akdeniz Genç Sanatçılar Bienali’ne Türkiye’den katılacak sanatçılar Sabancı Üniversitesi’nin oluşturduğu komisyon tarafından seçiliyor. Bu yıl 4-9 Mayıs tarihleri arasında Arnavutluk’un Tirana kentinde 18.si gerçekleştirilecek bienale Türkiye’den gidecek sanatçılar da yine Sabancı Üniversitesi’nin oluşturduğu komisyon tarafından seçildi. 300’den fazla sanatçıyı bir araya getirecek etkinliğin Türkiye seçkisinde, Berna Tonyalı ve Akın Güreş’in çalışmaları yer alacak. Sanatçıların yapıtları Tirana’dan önce Sabancı Üniversitesi KASA Galeri’de 1 Şubat-10 Mart tarihleri arasında izlenebilecek.

Berna Tonyalı (1983, Trabzon) üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi, Fen ve Mühendislik Fakültesi, Uzay Bilimleri ve Astrofizik bölümünde tamamladı. 2011 yılı itibariyle resim, fotoğraf ve video enstelasyonları gibi disiplinlerarası araştırmalar yaparak, bu yönde çalışmalar üretmeye başladı. Akın Güreş (1988, Adaklı) 2010 yılında Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. 2015 yılında başlamış olduğu Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Tasarım Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor. Akın Güreş çalışmalarında, insanın kendi tarihini en iyi hissettiği; yaşanılmış, terk edilmiş, boşaltılmış alanların, yapıların duygusunu yakalama fikrine yöneliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT