Kitap Sanati Üzerine Bir Sergi

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 04 Nisan 2011 Pazartesi

Yer: Koç Üniversitesi Rumeli Feneri Kampüsü – Suna Kıraç Kütüphanesi

Adres: Rumelifeneri Yolu 34450, Sarıyer İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 338 13 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 4, 2011

Koç Üniversitesi Ekonomi, Mühendislik, Tarih, Sosyoloji bölümü öğrencileri yazdıkları ve tasarladıkları kitapları sergilemeye hazırlanıyor. 18 bölüm öğrencisi tarafından hazırlanan kitapların yanı sıra, yerli ve yabancı sanatçılara ait olan, tasarım, tezhip, cilt ve baskı özellikleri bakımından örnek teşkil eden nadir eserler “Kitap Sanatı Üzerine Bir Sergi” başlığı altında 3 Mart – 4 Nisan 2011 tarihleri arasında Koç Üniversitesi, Suna Kıraç Kütüphanesi’nde sergilenecek.

Koç Üniversitesi, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi, Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde verilen ‘Kitap Sanatı’ dersinde, bir kitabın oluşum aşamasından son aşamasına kadar tüm evreleri gösteriliyor. Metin ve imge, form ile içerik arasındaki bağlantıların kurulması, kitabın bir obje, çoğaltma, öykü, görsel sanat, doküman ve metafor olarak düşünülmesi konularının anlatıldığı derste aynı zamanda yenilikçi kitap formları, ciltleme seçenekleri ve yaratıcı sayfa tasarımları da ayrıntılı olarak ele alınıyor.

Mühendislik, tarih, ekonomi, sosyoloji bölümü öğrencilerinin bir dönem boyunca haftada 2 saat olarak aldıkları bu derslerde tasarladıkları kitaplar 3 Mart - 4 Nisan 2011 tarihleri arasında “BOOK/LIKE” An Exhibition on The Art of the Book/ “BOOK/LIKE” Kitap Sanatı Üzerine Bir Sergi başlığı altında Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi’nde sanatseverler ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT