Kıvılcım Güngörün - Gelişi Güzel Sergi

Kıvılcım Güngörün - Gelişi Güzel Sergi

Tarihler: 24 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 16 Kasım 2016 Çarşamba

Yer: Galeri 5

Adres: Anel İş Merkezi, Saray Mah. Site Yolu Cad. No:5/4 Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 636 20 00

Faks: 0216 636 25 00

Web: http://www.galeri5.com.tr/

E Posta: galeri5@galeri5.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2016 ~ Kas 16, 2016

Anel Grup tarafından desteklenen, sanata ve sanatçıya her fırsatta destek olmayı amaç edinen Galeri 5, 16 Kasım 2016 tarihine kadar Kıvılcım Güngörün’ün ‘Gelişi Güzel’ başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Anel Grup tarafından desteklenen Galeri 5, 16 Kasım 2016 tarihine kadar Kıvılcım Güngörün’ün ‘Gelişi Güzel’ başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Şehrin yapay, sıkışık, geometrik formlarıyla doğanın dağınık, asimetrik ve öngürülemez halinin ikilemi üzerine kurgulanan sergi, sanat tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

‘Gelişi Güzel’ bir dünyaya tanıklık etmeye var mısın?
Analog çekimin anlık ve tesadüfi özelliğinden etkilenen sanatçı, fotoğraf arşivinden bir seçkiyi, toprak, tuval, tente, pleksiglas gibi yapay ve doğal malzemeler aracılığıyla mekana özel ürettiği yerleştirmelerle yeniden yorumluyor.

Sergide üç farklı konuyu sanatseverlerin iç dünyasına sunan Kıvılcım Güngörün, ilk serisinde ağırlıklı olarak gri tonları ve geometrik formlara yer veriyor. Bir diğer seride renkli doğa fotoğraflarını tuvallerin içinde renklendirilmiş topraklarla harmanlayarak yere yansıtan sanatçı, yeşil bir inşaat tentesinin ardından izlenen üçlü fotoğraf serisinde ise binalar arasında sıkışan bir ağaç, ağaçların arasında kalan bir araba, betonların üzerinde bir şehir lambası, arka planda gökyüzü ve deniz manzarasının muhteşem uyumunu fotoğrafına yansıtıyor. Öte yandan şehir ve doğa ikilemine formlar, renkler ve kullandığı malzemeler üzerinden yaklaşan sanatçı, son olarak çöp kutusu yerleştirmesinde sokaklarda bulunan 240 litrelik bir çöp kutusunun içini doğaya ağıt niteliğinde yazdığı şiirlerle doldurarak, sanatına farklı bir boyut kazandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT