‘Küçük İşler Büyük Eserler’ Sergisi

‘Küçük İşler Büyük Eserler’ Sergisi

Tarihler: 09 Nisan 2017 Pazar ~ 20 Nisan 2017 Perşembe

Yer: Antik Cisterna Hotel Sergi Salonu

Adres: Ordu Cad. Darphane Sok. No:10 Antik Hotel, Beyazıt, Fatih, İstanbul - Avrupa (Antik Otel İçinde) Fatih İstanbul

Telefon: 0212 638 58 58

Web: http://www.antikcisterna.com

E Posta: info@antikcisterna.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2017 ~ Nis 20, 2017

Tarihi yarımadada birçok ilki gerçekleştiren Antik Hotel Antik Cisterna Sergi Salonunda, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek “Küçük İşler Büyük Eserler“ adlı karma serginin, 9 -20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Serginin amacı, bu zor günlerde çocuklarımızı gündelik koşuşturmacadan ve hayatımıza gereğinden fazla girmiş olan teknolojiden biraz olsun uzaklaştırarak yaratıcı düşünmeye yönelmelerini ve ilgi alanlarına yoğunlaşmalarını sağlamaktır. Bugünün küçükleri ve yarının büyükleri olan çocuklarımız için sanat; bu yaşlarda kendilerini ifade ettikleri bir araç olarak hayal ettikleri meslekler için bir altyapı oluşturmaktadır.

Bilimin ve teknolojinin doğru gelişebilmesi için çocukların daha küçük yaşlardayken çevresini gözlemlemesi, çekinmeden yorum yapabilmesi ve farklı düşünebilmesinin önünü açmak gerekir. Bu bağlamda; hedefimiz, çocukların bir iletişim aracı olarak kullandıkları çalışmalarının artmasını motive ederek, bu çalışmaları belli bir disiplin içinde sunabilmelerini sağlamak, aynı zamanda ortaya çıkan eserlerin nasıl sergileneceği konusunda bilgi aktarımı yapmaktır.

Çocuklarımız kendi sergilerinde, davet ettikleri akrabalarıyla, arkadaşlarıyla ve aileleriyle ortak zaman geçirebilecekler ve bu vesileyle özgüvenlerinin gelişimine katkı sağlayacaklardır. Belki de gelecekleri için bir başlangıç olacak sergi sonrasında, her çocuğa katılım belgesi verilecektir. Sergimizde sınırlı sayıda çocuk yer alabilecektir, katılım şartlarıyla ilgili olarak sanat danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sergi, 9 Nisan Pazar saat 14:00’de açılış kokteyliyle kapılarını sanatseverlere açacak, ve 20 Nisan tarihine kadar, 1500 yıllık tarihi Bizans sarnıcının yer aldığı ANTİK HOTEL ANTİK CİSTERNA sergi salonunda görülebilecektir....

Sergimizde sınırlı sayıda çocuk yer alınabilecek,katılımlarımız devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT