Left Behind in Bosnia - Bosna’da Bırakılanlar

Tarihler: 26 Haziran 2012 Salı ~ 26 Haziran 2012 Salı

Yer: Pera Müzesi - Pera Cafe

Adres: Evliya Çelebi Mah. Meşrutiyet Cad. No: 65 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2012 ~ Haz 26, 2012

Koç Üniversitesi Uluslararası Programlar Ofisi (OIP) öncülüğünde kurulan öğrenci yardım grubu KUGlobalAid’in Bosna Hersek’te gördüklerini, yaşadıklarını anlattığı sergisi “Left Behind in Bosnia” / “Bosna’da Bırakılanlar”, 26 Haziran 2012’de Pera Müzesi’nde yer alan Pera Cafe’de sergilenecek.

Koç Üniversitesi Uluslararası Programlar Ofisi öncülüğünde ve gönüllü öğrencilerin inisiyatifiyle kurulan, özellikle yardımların kolaylıkla ulaşamadığı bölgelere, kişilere, gruplara ihtiyaçları doğrultusunda yardım ulaştırmayı hedefleyen KUGlobalAid, 5-12 Nisan 2012 tarihlerinde Bosna Hersek’e düzenlediği yardım gezisinde çektikleri fotoğrafları Pera Müzesi’nde yer alan Pera Cafe’de 26 Haziran Salı günü sergiliyor.

Projeye katılan 20 öğrencinin, Bosna Hersek’te aktif olarak yardım hizmetinde bulunan International Forum of Solidarity Emmaus ile beraber yürüttüğü çalışmada 5 farklı şehir gezdi ve bu şehirlerde farklı kitlelere maddi ve manevi destekte bulundu. Proje süresince ekipte bulunan fotoğrafla ilgili 7 üye gözlemlerini, düşüncelerini ve Bosna Hersek hakkında anlatmak istediklerini fotoğraf karelerine yansıttı. Projenin devamlılığı için fotoğraf karelerini “Left Behind in Bosnia” – “Bosna’da Bırakılanlar” sergisine taşıyan KUGlobalAid, Bosna Hersek’te yapılacak yeni çalışmalar için sergiye bağışları bekliyor.

KUGlobalAid Yardım Stratejisi Hakkında:
KuGlobalAid her sene başında yardım götürülebilecek bölge için uzun soluklu bir araştırma yaparak uygun proje taslağını hazırlar. Hazırlanan taslak doğrultusunda ekip proje için karşılıklı çalışmalara başlar. Bu çalışmalarda ekibin bir kısmı projenin bütçelendirilmesini ve sponsorlara ulaşılmasını yönetirken ekibin diğer kısmı ise yardım edilecek bölgede iş birliği yapılabilecek bir yardım kuruluşu seçer. Projenin ilerleyen aşamalarında bu yardım kuruluşunun danışmanlığı ile varolan bütçe ile bölgede en yararlı yardımın nasıl yapılacağı planlanır. KuGlobalAid yardım götürülecek bölgeden seçilecek kuruluş ile ortak bir çalışma yürüterek, bölgeye maddi yardım götürmenin yanında, bölgede yardıma ihtiyaç duyan bireylere manevi yardım sağlayarak rehabilitasyon ya da yardım merkezlerinde destek vermeyi hedefler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT