Magic Sun Festival

Tarihler: 16 Eylül 2016 Cuma ~ 16 Eylül 2016 Cuma 16 Eylül 2016 19:00

Yer: Çeşme Palace Otel

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2016 ~ Eyl 16, 2016
Magic Sun Festival, 16-17-18 Eylül'de Çeşme Palace Otel'de müzikseverlerle buluşuyor.

"Çeşme Palace Hotel kapsamında geçtiğimiz ay düzenlen Reggae Festival'den sonra önümüzdeki ay için hazırlanan Magic Sun Fest Çeşme ile house camiyasını sallandırıcak bir festivalle yaza hoşcakal diyoruz. Çeşme Palace Hotel Event etkinlikleri ile bu yıla damgayı vurdu. Reggae ve house camiasında oldukca ilgi çeken mekan hem festival alanı hem otel kapsamında olan konsepti oldukça ilgi çekiyor.

Düzenlenecek festival, NYA Production ve Why So Serious ortaklığında geçicektir. Türkiye'nin ünlü house DJ ve prodüktörleri sahne alacaktır. Açılış, Live Perfomans ile 16 Eylül 19:00'da başlıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dj performans ile müziğin zirvesine ulaşacağız. Performans, gece 03:00'dan sonra altenatif sahnede sabaha kadar devam edecek. Güneş doğarken yoga seansları ile bedenlerinizi rahatlatıp tatlı kokteyller eşliğinde Ayasaranda koyunun eşsiz denizinde serinleyip, bir çok mutfak çeşidinin bir arada olduğu mutfak standlarından atıştırmalarınızı yapabilirsiniz. Çeşme Palace Hotel‘e ulaşım çok rahat. Çeşme merkezden 1km Dalyan merkeze 1.5 km uzaklıkta olması ve denizinin berraklığı onu diğer mekanlardan daha eşsiz kılıyor."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar aileleri ile birlikte etkinliğe katılabilirler.- Biletler üzerinde belirtilen tarihler için geçerlidir.- Organizatör uygun görmediği kişileri etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Festival alanında çadır düzeni bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT