Manuel Felisi - Su

Tarihler: 09 Eylül 2015 Çarşamba ~ 20 Ekim 2015 Salı

Yer: Russo Art Gallery İstabul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2015 ~ Eki 20, 2015

Galleria Russo'nun İstanbul'daki yeni mekanı Russo Art Gallery Istanbul, uluslarası İtalyan sanatçı Manuel Felisi’nin "Su" adlı sergisini 09 Eylül 2015, Çarşamba günü sanatseverlere sunuyor.

İstanbul, Paris, Roma, Londra, Milano, Roma, Miami vs. gibi pek çok şehirde kişisel sergisi olan, Contemporary Istanbul 2012-13-14 dahil olmak üzere pek çok şehirde önemli sanat fuarlarına katılmış olan Manuel Felisi; Su ‘Acqua’ adını verdiği yeni kişisel sergisini Russo Art Gallery İstanbul’da sevenlerin ilgisine sunacaktır. Ayrıca Felisi’nin eserlerini Contemporary İstanbul 2015’te Russo Gallery ile sanatseverler ile buluşacaktır.

Manuel Felisi’nin 2014 Ekim ayında Russo Art Gallery Roma’da sergilemiş olduğu kişisel sergisi ile farklı teknikleri birleştirerek ahenk içinde oluşturduğu kompozisyonlar sergiyi gezenlerin büyülenmelerine sebep oldu; Roma koleksiyonerleri, sanat eleştirmenleri ve sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Bu sergi için sanatçı Manuel Felisi, kendisini dünyaca tanınmış yapan resimlerinin tipik ve özlü konularını içeren özel eserler yarattı. Birçok tekniği bir arada kullanarak şiirsel bir tema ile anlattığı muhteşem kompozisyonları değerli sanat tarihçisi ve eleştirmeni Marcus Graf’ın kuratörlüğünde Tophane’de, Russo Art Gallery İstanbul’da ziyaret edebilirsiniz.

Sergi, Russo Art Gallery İstabul, Boğazkesen Cad. No: 21/A Tophane- İstanbul adresinde 20 Ekim 2015’e kadar görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT