Mayıs 1968: Fotoğraflarla Tarih”

Tarihler: 15 Kasım 2008 Cumartesi ~ 02 Aralık 2008 Salı

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Adres: Notre Dame de Sion Lisesi, Karaköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2008 ~ Ara 2, 2008
“GRAND TURC” GÖKŞİN SİPAHİOĞLU’NUN HAYATINI DEĞİŞTİREN FOTOĞRAFLAR 15 KASIM’DAN İTİBAREN NOTRE DAME DE SION LİSESİ’NDE!
Notre Dame de Sion yenilen sergi salonuyla kapılarını ilk kez sanatseverlere açıyor…Pergel ve Minimale tarafından dokusu zedelenmeden yenilenen sergi salonu, Fransa’daki fotoğraf dünyasının son romantik isimlerinden biri olan Gökşin Sipahioğlu’nun fotoğraflarına ev sahipliği yapacak.

Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından “Chevalier de la Legion d`honneur” ödülüne layık görülen Gökşin Sipahioğlu’nun “Mayıs 1968: Fotoğraflarla Tarih” adlı sergisi 15 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında görülebilecek. Gökşin Sipahioğlu,1968 yılında Paris olaylarını yansıttığı fotoğrafları, Çekoslovakya ve Arnavutluk`ta meydana gelen olaylar hakkındaki haber ve fotoğraflarıyla tüm dünyada ün kazandı. Sipahioğlu ” bir yabancı gözüyle” Fransızların görmediklerini fotoğraflarla yansıttı. Bu fotoğraflar onun hayatını değiştiren fotoğraflardı. Sipahioğlu, 2006’da İstanbul Modern’de düzenlenen sergisinin ardından hayatını değiştiren fotoğraflarıyla ilk kez Notre Dame de Sion’da olacak. Sergi salonunu açılışı 15 Kasım 2008 tarihinde yapılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT