Mehmet Emin Kahraman 3. Kişisel Resim Sergisi

Tarihler: 05 Nisan 2011 Salı ~ 25 Haziran 2011 Cumartesi

Yer: İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryum ve Sanat Galerisi

Adres: İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü Bakırköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 498 41 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2011 ~ Haz 25, 2011

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryum ve Sanat Galerisi Ressam Mehmet Emin Kahraman’ın 3. Kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Eserlerinde senaryolar oluşturan ve gençleri konu alan sanatçının sergisi 5 Nisan – 25 Haziran 2011 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Her doğumla insana yüklenen sorumlulukların, yaş ilerledikçe büyüdüğünü düşünen sanatçı eserlerinde, gençliğin sahip olduğu sorumlulukları, tarihi masallar ve günümüz kentleşmesiyle yorumluyor. Hikâye ve masal kahramanlarının aslında bir genç olduğu ve bu gençlerin bir zamanlar tarihin akışını değiştirdiğini hatırlatan sanatçı, günümüz gençliğinin yaşam standartlarını ve sorumluluk bilinçlerini sorguluyor. Her eserinde farklı bir senaryo oluşturup farklı kahramanlar yaratan Kahraman, tiyatral sahnelerle izleyeni hayaller dünyasında derin yolculuklara çıkarıyor.

Mehmet Emin Kahraman’ın resim sergisi 25 Haziran 2011 tarihine kadar İKÜ Akıngüç Sanat Galerisinde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT