Mehmet Turgut - Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır

Mehmet Turgut - Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır

Tarihler: 10 Mart 2017 Cuma ~ 20 Mart 2017 Pazartesi

Yer: Aqua Florya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2017 ~ Mar 20, 2017

Mehmet Turgut KAÇUV için Fotoğrafladı!

< “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” Sergisi Aqua Florya’da

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), toplumun çocukluk kanserleri hakkında bilinçlenmesini sağlamak ve hastalıkta erken teşhisin önemine dair farkındalık yaratmak adına, ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un desteği ile bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Altan Gördüm, Keremcem, Özgün, Irmak Ünal, Akasya Asıltürkmen, Zeynep Köse ve Açelya Elmas gibi ünlü sanatçıların yer aldığı “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” isimli fotoğraf sergisi 6 Mart Pazartesi Günü Aqua Florya AVM’de ziyaretçilere açılıyor.

2000 yılında maddi sorunları nedeniyle kanser tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar ve ailelerine destek sağlamak amacıyla kurulan KAÇUV, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Sergi de KAÇUV’a destek olmak ve 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalığı yaratmak adına gönüllü olan Ahmet Mümtaz Taylan, Altan Gördüm, Keremcem, Özgün, Irmak Ünal, Akasya Asıltürkmen, Zeynep Köse ve Açelya Elmas’ın yer aldı. Sanatçılar hayatlarında iz bırakan kahramanlar çerçevesinde ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifine poz verdi.

15 Şubat Çocukluk Çağı Kanseri farkındalığı kapsamında hayaller, umutlar ve unutulmayan anlarla beraber çocukluk hayallerimizin hayatımızdaki yerine dikkat çekmeye çalışılan sanatçılar şu anki yaşamlarını şekillendirmelerinde çocukluklarından nasıl beslendiklerini fotoğraflara aktardılar.

KAÇUV ev sahipliğiyle Mehmet Turgut ve 8 sanatçının desteğiyle hayata geçirilen “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” fotoğraf sergisi, 6 Mart-20 Mart 2017 tarihleri arasında Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT