Melek Atakan - Benim Tangom

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 30 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: Cadde Bostan Kültür Merkezi 4.Kat Fuaye Salonu

Adres: Bağdat Caddesi Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy - İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 30, 2012

MSÜ Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü ''Devrim Erbil'' atölyesinden mezun olan Melek Atakan, 22 yıldır resim öğretmeni olarak çalışmaktadır. 1985 den bu yana resimlerini sergilemekte olan sanatçının pek çok eseri devlet arşivinde ve özel koleksiyonlarda bulunmaktadır.Sanatçı çalışmalarını Çifte havuzlarda ki atölyesinde sürdürmektedir. Melek Atakan ''Benim Tangom'' adını verdiği 3. kişisel sergisi için şunları söylüyor: Tango duyguların dansıdır, farklı enerjilerin ruhsal ve bedensel olarak bir araya gelişinin büyüleyici uyumunu yansıtır; bu dansı yapan herkeste bir tutku haline dönüşür çünkü o sizin yaşam biçiminizi olur.

İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü "Devrim Erbil'' atölyesinden mezun olan ressam Melek Atakan, "BENİM TANGOM" adlı 3. kişisel sergisini 20. Nisan 2012 Cuma günü Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) 4.kat fuaye salonunda açıyor. Sergide;sanatçı'nın ''Farklı enerjilerin birlikteliği ve duyguların dansı 'diye 'tanımladığı Tango yorumlamaları bulunuyor.Ayrıca sergide bulunan 7 büyük boy tablo gazeteci yazar Cüneyt Ayral’ın ‘’Mürekkep Kaat ve Sen ‘’adlı şiir kitabında bulunan 7 Tango şiirinden esinlenerek yapılmıştır. Kendisi de tango dansçısı olan Melek Atakan'ın sergisi 30 Nisan'a kadar görülebilir.

Cadde Bostan Kültür merkezi 4.kat fuaye salonu hergün ve hafta sonu saat 10:00 -22:00 arası ziyarete açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT