Meltem Şahin’in 'Negative Pleasure' Başlıklı İlk Kişisel Sergisi

Meltem Şahin’in 'Negative Pleasure' Başlıklı İlk Kişisel Sergisi

Tarihler: 01 Kasım 2016 Salı ~ 15 Ocak 2017 Pazar

Yer: Mixer Arts

Adres: Sıraselviler Cad. Taksimsitesi No: 35 2.Bodrum Kat Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 54 43 - 0538 372 38 01

Web: http://www.mixerarts.com

E Posta: info@mixerarts.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2016 ~ Oca 15, 2017

1989 yılında Marmaris’te doğan Meltem Şahin, 2016 senesinde MICA (Maryland Institute Collage  of Art) İllüstrasyon yüksek lisans programından mezun oldu. Birçok dergi ve çocuk kitabında  illüstrasyonları yayınlanan Meltem Şahin, İstanbul ve Marmaris’te yaşıyor ve çalışıyor.

Mixer olarak, Meltem Şahin’in “Negative Pleasure” başlıklı ilk kişisel sergisine 1 Kasım – 15 Ocak 2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yüceliği ve güzelliği, ses ve ışık gibi uyaranların yoğunluğu üzerinden deneyime açan “Negative Pleasure” sanatla ilişkili felsefe kavramlarını animasyonlar ve optik oyuncaklar kullanarak aktarıyor.

İllüstrasyon pratikleri üzerine yüksek lisansını Maryland Institute College of Art’ta tamamlayan sanatçı, Arduino platformu, motorlar ve hareket sensörleri kullanarak zoetrope ve hareketli kukla gibi animasyon türünün ilk örneği sayılabilecek oyuncakları günümüze uyarlıyor. Sergide bulunan video eseri Flow ise MICA Animation Festival'de Nisan ayında Excellence in 2D animation ödülü aldıktan sonra, kısa dönem önce de 3 farklı festivale seçildi. Pastel renklerle bezediği naif çizimleriyle Gilles Deleuze, Friedrich Nietzsche ve Maurice Merleau-Ponty gibi düşünürlerin işlediği konuları ele alan Meltem Şahin, işitme, görme ve dokunma duyularına odaklanarak benzersiz bir deneyim ve öğrenme alanı oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT