Mitual - İzation

Tarihler: 21 Şubat 2013 Perşembe ~ 17 Mart 2013 Pazar

Yer: Pera Sanat Galerisi

Adres: Sıraselviler Cad. No:26 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 30 08

Faks: 0212 252 30 82

Web: http://http://www.peraartgallery.com/

E Posta: info@peraartgallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2013 ~ Mar 17, 2013

Pera Sanat Galerisi Küratörü Nilüfer MOAYERİ’nin düzenlediği yeni açacağı sergisinde dünyaca ünlü olan sanatçıları konuk etmektedir. Mozaik sanatçısı Banu Bilginer, Performas ve Heykel sanatçışı SunSook Ruh ve son olarakta Resim ve Heykel sanatçısı olan InSoon Felch’in eserlerinden oluşan bir sergiyi sizlere sunuyor.

Geçmişten günümüze çeşitli aşamalardan geçerek günümüze gelen mozaik sanatının burada canlı renklerle nasıl farklı ve modern bir boyut kazandığını görmekteyiz. Sanatçımız Banu Bilginer renkli cam parçalarından yapmış olduğu eserlerinde üç boyutlu etkiler ve çarpıcı tonlarla çağdaşlarından ayrılmaktadır.

Çeşitli dünya sergilerinde heykellerini ve performans sanatını gerçekleştiren sanatçımız SunSook Roh buradaki sergisinde eserlerinde camın nasıl heyekele dönüşüp canlı renklerin nasıl hareket kattığını görmek mümkün. Güney Kore doğumlu diğer sanatçımız İnSoon Felch sergileyeceği resimlerde size uzak doğudan esintileri hissettirmek ve çizgilerindeki o insan gözünü rahatsız etmeyen o akıcılığı ve duruluğu göreceksiniz. Her sanatçımız kendi alanlarında ki eserleriyle sizleri canlı renklerle alıp götürecektir.

Pera Sanat Galerisi Taksim’de gerçekleşecek sergi, 21 Şubat 2013 başlayacak olan sergi, 17 Mart 2013’e kadar açık olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT