Mizahın Ustaları Enerjiyi Neomarin Avm`ye Taşıyor

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 18 Nisan 2010 Pazar 10-18 Nisan 2010

Yer: Neomarin AVM

Adres: Neomarin AVM Pendik, İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 18, 2010

Pendiklilerin buluşma noktası ve ailelerin de yaşam-eğlence merkezi haline gelen Neomarin AVM, çevre konusundaki duyarlılığını mizahi (!) bir yönle ortaya koyuyor. Aktiffelsefe Yeni Yüksektepe Kültür Derneği tarafından bu yıl 6’ncısı yapılan “Uluslararası İstanbul Karikatür Festivali”nde sergilenen eserler 10 – 18 Nisan 2010 tarihleri arasında Neomarin AVM’ de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

İlki 1996 yılında gerçekleştirilen uluslararası festivalde, geçen yıl “Enerji” teması işlenmişti. “En iyi enerji kaynağı tasarruftur” anlayışı ile tamamlanan “Uluslararası İstanbul Karikatür Festivali”nde, bilinen enerji kaynaklarının hızla tükendiği ve nüfus artışı ile enerji ihtiyacının daha da üst seviyelere çıktığı vurgulanmıştı.

Geçen yıl 5-13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen festivale, 45 ülkeden 121 karikatürist 299 eseriyle katılmıştı. Gönüllü üyelerden oluşan Aktiffelsefe Yeni Yüksektepe, dünya meselelerini karikatürün sembolik ve mizahi dili ile ifade etmeyi amaçlıyor. ve düşündürmeyi amaçladığı uluslararası festivali ilk kez 1996 yılında gerçekleştirdi.

Öte yandan sergi süresince Haiti depreminde gönüllü olarak çalışan ve ülkemizi temsil eden GEA Arama Kurtarma Grubu, gençler için ücretsiz eğitimler düzenleyecek. Yeni Yüksektepe Kültür Derneği üyelerinin oluşturduğu GEA Arama Kurtarma Grubu, bir süre önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilmiş ve verdikleri hizmetlerden dolayı takdir edilmişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT