Moda Fotoğrafları Karma Sergisi

Moda Fotoğrafları Karma Sergisi

Tarihler: 27 Temmuz 2016 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2016 Cumartesi

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2016 ~ Tem 30, 2016

İstanbul Kids Fashion Fuarı, Moda Fotoğrafları Karma Sergisi ile moda fotoğrafçılığına dikkat çekiyor. Nişantaşı Üniversitesi Moda Tasarımı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ‘Moda Fotoğrafları Karma Sergisi’, İstanbul Kids Fashion Fuarı kapsamında 27-30 Temmuz 2016 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde tasarım ve fotoğraf meraklılarının beğenisine sunulacak.

Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Moda Tasarım Programından 40 öğrenci, kıyafetin tasarımı kadar, onu nasıl sunmak gerektiğine de kafa yorarak ortaya birbirinden yaratıcı fotoğraflar çıkarmış. Müşteri algısında büyük etki yaratan moda fotoğrafçılarını modadan ayrı düşünmeyen bu öğrencilerin çalışmaları, 27-30 Temmuz 2016 tarihleri arasında İstanbul Kids Fashion Fuarı’nda sergilenecek.

Kıyafetlerin sunuş biçiminin moda algısını büyük oranda belirlediğini söyleyen Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Program Başkanı Ayşegül Kaplan Bağcık, “Kıyafet, giyinme ihtiyacının ötesinde kişinin kendini tanıtma sürecinin bir parçası; karakterinin uzantısı ya da nasıl biri olmak istediğinin göstergesi… Markalar tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunarken, sadece kıyafeti değil bir ideali de birlikte pazarlıyor. Moda fotoğrafçıları da işte bu noktada devreye giriyorlar. Modanın bu kadar algı ile oynadığı satın alma sürecinde moda fotoğrafçısı da üretici ve kullanıcı arasında bir aracıya dönüşüyor. Mademki fotoğrafçılar üzerimizde bu denli etki sahibi, öyleyse onları modadan ayrı düşünmek çok zor” dedi.

Moda fotoğraflarının yetişkinleri olduğu kadar çocukları da etkilediğini ve bu fotoğrafların çocukların estetik algısını geliştirdiğini ifade eden Ayşegül Kaplan Bağcık, “Gerek yetişkin gerek çocuk giyim olsun, fotoğrafı çekilecek ürün grubunun hedef kitlesi, sezonu, renkleri sunumu etkileyen konular. Tasarımcısının nerelerden ilham aldığı, çıkış noktasının ne olduğu da fotoğrafçı ve ekibinin çekim öncesi yaptığı hazırlıklara birebir yansır. Moda tasarımcı adayları bu öğrenciler, tasarımın üretiminden başlayarak mekân, konsept, yan ürün araştırması, pre-produksiyon çalışmasının yapılmasına kadar tüm bu aşamaları fotoğrafa yansıtmaya gayret ettiler. Tasarımlarının çıkış noktasını ve hissettiklerini karşı tarafa geçirecek kareler yakalamaya çalıştılar” şeklinde konuştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT