Morbahar Çizgiler

Tarihler: 15 Mart 2010 Pazartesi ~ 21 Mart 2010 Pazar

Yer: Capitol Alışveriş Merkezi 1. Kat

Adres: Mahir Iz Caddesi Altunizade 34662 Üsküdar / İstanbul İstanbul

Telefon: 0 216 554 77 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2010 ~ Mar 21, 2010

Capitol, Türkiye’nin Her Yerinde İmzası Bulunan Kaligraf Etem Çalışkan’ı, “Morbahar Çizgiler” Sergisiyle Ağırlıyor.

Kaligrafi sanatının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Etem Çalışkan’ın “Morbahar Çizgiler” isimli sergisi, 15–21 Mart tarihleri arasında Capitol Alışveriş Merkezi’nde yer alacak. Atatürk Portresini Ve O Portredeki Atatürk İmzasını Yaptı, Tüm Kamu Binalarına Ve Ders Kitaplarına İmzasını Attı…

Güzel yazı yazma sanatı ‘kaligrafi’ ile Türk kültürüne ışık tutan Etem Çalışkan’ın sergisi, sanatçının son dönemde yaptığı yeni işlerden oluşuyor. Ülkemizin tüm okul ve kamu binalarının duvarlarında 40 yıldır asılı olan Atatürk portresini ve o portredeki Atatürk imzasını yapan Çalışkan, 60 yıldır sanat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yunus Emre Divanı, Türk Büyükleri, Nutuk gibi birçok ölümsüz esere yazı ve çizgileriyle hayat veren Çalışkan’ın, Capitol Alışveriş Merkezi için özel olarak hazırladığı sergide 40’a yakın tablosu yer alacaktır. Ayrıca sanatçının kaligrafi alanındaki tüm bilgi ve birikimini paylaştığı en son öğrencisi tasarımcı Seval ÖZCAN ile birlikte yaptıkları sürpriz bir çalışmada sergide sanatseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT