Murat İrtem - Yüksek İrtifa

Tarihler: 16 Nisan 2013 Salı ~ 07 Mayıs 2013 Salı

Yer: Olcay Art

Adres: Cemil Topuzlu Cad. No: 90/B Caddebostan Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 411 17 13

Web: http://http://www.olcayart.com

E Posta: info@olcayart.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2013 ~ May 7, 2013

Türk Resim Sanatı’nda farklı ve yeni bir sözü olan Murat İrtem, incecik yün liflerini yağlı boya resimlerindeki fırça gibi kullanarak yaptığı keçe resimlerinde, kent yaşamını ‘Yüksek İrtifa’dan mercek altına alıyor.

Ressam Murat İrtem, günümüzde “sanat adına yapılacak ne kaldı” sorusuna farklı bir dokunuşla cevap veriyor. Yağlı boya resimlerindeki plastik değerleri, incecik yün liflerini kullanarak keçe resimlerine aktaran sanatçı, geleneksel yöntemle çağdaş sanata yeni bir yorum kazandırıyor.

2011 yılında açtığı “Saklı Temas” sergisiyle kenti farklı bir bakış açısıyla tuallerine yansıtan İrtem, 16 Nisan 2013 tarihinde açacağı 6. kişisel sergisi “Yüksek İrtifa” ile yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Gökdelenlerde yaşam alanının artmaya başlaması, kente bakış açılarının değişmesi, iş anlayışları, çalışma şekilleri ve yaşam biçimlerinin değişmesiyle ortaya çıkan tabloyu, keçe ve yağlı boya resimlerle yüksek irtifadan mercek altına alan Murat İrtem’in sergisini Olcay Art’da gezebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT