Mustafa Sekban - Ben; Bizi Unutmam

Tarihler: 12 Nisan 2013 Cuma ~ 11 Mayıs 2013 Cumartesi

Yer: Galeri İdil

Adres: Ebulula Mardin Cad.Ülgen Sok.4.Gazeteciler Sit. No:132 – A 18-1 Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 283 23 83 - 0538 015 84 64

Web: http://http://www.galeriidil.com.tr

E Posta: info@galeriidil.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2013 ~ May 11, 2013

Resimlerinde özellikle balıkçı kenti olan İstanbul’un değişen eski sillüyetini unutturmamak ve dünyaya tanıtmak amacıyla balıkçılarını ve boğaziçini ön plana çıkarıyor.Sanatçı bu sergisinde de mekan olarak büyük bir tutkuyla bağlandığı İstanbul’u seçiyor. Bir deniz kenti olan İstanbul`a duyduğu tutku bu harika kentin emekçi deniz insanlarını kaçınılmaz bir biçimde tuvale taşımasına yol açıyor. Serginin adındaki sır gizemini korumakla beraber onu İstanbul’a daha da çok bağlayan bir neden-sonuç ilişkisi ortada olduğu yadsınamaz.

İstanbul’un deniz renginin her tonunu ayrı ayrı empasyonist ressamlar gibi tuvaline aktarırken;kendine has uslubu ve tekniğiyle fotorealist tablolar karşımıza çıkıyor.Bazen Hiperrealizmin ötesine geçerek yaptığı tabloların her biri günlerce tekrar tekrar izlenip inceleniyor.

Sanatçının;Özellikle Boğaziçi ve Balıkçı temalı eserlerinin yer alacağı “Ben;Bizi Unutmam…” isimli sergisi 11 Mayıs 2013 tarihine kadar izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT