Mustafa Seven - İstanbul Hikâyeleri

Mustafa Seven - İstanbul Hikâyeleri

Tarihler: 10 Ekim 2017 Salı ~ 31 Ekim 2017 Salı

Yer: Akasya AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2017 ~ Eki 31, 2017

Sokak fotoğrafçısı Mustafa Seven’in İstanbul Hikâyeleri isimli sergisi Akasya’da sanatseverlerle buluşuyor. Adını Instagram’dan duyuran popüler sanatçının çalışmaları 31 Ekim tarihine kadar zemin batı koridorunda sanatseverleri bekliyor. Sergide, İstanbul’un suretine dair duygusal temalar kullanılacak.

Kariyerine birçok ulusal gazete ve dergi grubunda fotoğrafçılık yaparak başlayan ve adını Instagram hesabıyla duyuran ödüllü sokak fotoğrafları sanatçısı Mustafa Seven, İstanbul Hikâyeleri sergisi ile 31 Ekim tarihine kadar Akasya misafirleriyle buluşuyor.

Başarılı sokak çekimlerini topladığı Instagram hesabıyla adını dünyaya duyurmayı başaran, 2013'te düzenlediği "Tek" adlı kişisel bir sergisiyle birçok ödüle layık görülen fotoğraf sanatçısı Seven, İstanbul’un en özel anlarını dondurduğu kareleriyle ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatacak.

Instagram'da paylaşılan İstanbul fotoğraflarının bir koleksiyonu Instanbul ile özel fotoğraf alanında çalışmaya başlayanlara kılavuz olacak Sokak Fotoğrafçılığı kitaplarına da imzasını atan sanatçının özel sergisi, zemin batı koridorunda ücretsiz olarak yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT