Mutluluk Fabrikaları Sergisi

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 17 Mart 2012 Cumartesi

Yer: Galeri Işık

Adres: Teşvikiye Cad. No: 6 Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Mar 17, 2012

Mutluluk Fabrikaları
Ticarı yapılar üzerine bir sergi
07.02.2012 - 17.03.2012

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar’ın küratörlüğü ve Pelin Derviş’in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat’ta Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık Teşvikiye’de açılıyor. Ticari yapılar üzerine düzenlenen ve 17 Mart’a kadar görülebilecek sergi, başta alışveriş merkezleri ve ofis binaları olmak üzere, her gün milyonlarca insanın saatlerini geçirdiği ticari yapılardaki gündelik hayatı ve son 10 yıldaki dönüşümü ele alıyor.

Ticari binaları değil, ticari yapıları konu alan sergi kapsamında, 14 mimari ekibin araştırma ve yorumları, mekana yerleştirilen mobil kutuların içinde sergileniyor. İstanbul’un en hareketli semtlerinden Nişantaşı’nın merkezinde yer alan Galeri Işık, sokakla bütünleşen yapısıyla kaldırımda yürürken de serginin izlenmesine olanak tanıyor. 2000 yılından bu yana üretilmiş ticari yapılardan oluşan bir seçkiye yer veren kitap ise sergiyle eşzamanlı olarak yayımlanıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT