Nazım Mehmet - Real Meta-Form Resim Sergisi

Tarihler: 04 Haziran 2014 Çarşamba ~ 30 Haziran 2014 Pazartesi

Yer: Galeri Selvin

Adres: Dere Sok. No.3 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 74 81

Faks: 0212 263 74 82

Web: http://http://www.galeriselvin.com

E Posta: selvincg@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2014 ~ Haz 30, 2014

Sanatçı bir aileden gelen Nazım Mehmet Bakü Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde okudu ve aynı okulda yüksek lisans yaptı. 1997 yılından itibaren Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde çalışan sanatçı yurtiçi ve yurtdışında 26 kişisel ve 65 karma sergi açtı ve Türkiye, Azerbaycan, ABD, Almanya, İtalya, Danimarka, Lichtenstein, Rusya, Ukrayna, Lituanya, İsrail’deki çeşitli koleksiyonlarında yer aldı.

2009 yılında Floransa Sanat Bienali'nde yer alan sanatçı aynı yıl “Moskow İnternational Festival of Art” sanat etkinliğinde Özel Jüri Ödülü aldı. 2010 yılında “London 3. ART BIENNIAL” , Art Addiction Medial Museum tarafından “The Legend “ eseri Diploma of Excellence - Onur Ödülüne layık görüldü.

Eserleri “100 International Contemporary Masters” ,Santa Barbara,USA, 2009; “MASTERS - 100 Contemporary Artists”, İngiltere,Londra,2008; “TRENDS -125 Contemporary Artists”, İngiltere,Londra,2008; “NY ARTS ” New York, USA ,2009, 2010; yayınlanan sanatçı katalogları ve sanat dergilerinde yer aldı.

Nazım Mehmet’in “Desende İnsan Figürü”, Prof. Nurdan Karasu Gökçe ile birlikte “Desen Teknik ve Malzemeleri”, “ Desende Işık ve Gölge”, “Desen Sanatı temel ilkeler ve teorik bilgiler”, "Desen Sanatı uygulama teknikleri ve pratik öneriler" kitapları yayınlanmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT