Nerdeen Nereye 2015 Sergisi

Tarihler: 24 Haziran 2015 Çarşamba ~ 30 Haziran 2015 Salı

Yer: maumau ve BLOK Art Space

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2015 ~ Haz 30, 2015

İstanbul LGBT Onur Haftası kapsamında gerçekleştirilen sergilerden ilki 2009 yılında Hafriyat’ta ‘Stonewall Olayları’nın 40. yılı anısına yapılan ‘İsyan ve Onur’ sergisiydi. 2010’da Sanatorium’da gerçekleştirilen sergide o yılın teması ‘Aile’ olduğundan dar aile kavramını sorgulayan, bu kavramın içini genişletmeye çalışan bir sergi çalışması yapılmıştı. 2012’deki serginin başlığı ise ‘Baskı Haz ve Beden’ idi ve Cezayir Salonu’nda gerçekleştirilmişti. Bu sergide de sistemin bize yüklediği beden politikaları üzerine işler sergilenmişti.

2014 yılında Hayaka Artı ve maumau’da gerçekleşen sergi Metin Akdemir ve Efe Songun’un düzenlediği, seçici kurulunda Fatih Özgüven, Canan X, Erinç Seymen ve Asena Günal’ın bulunduğu, 24-­30 Haziran tarihleri arasında 16 sanatçının katılımıyla tamamlandı. Sergi ekibi, Nerdeen Nereye’nin sürdürülebilir bir proje olabilmesi ve LGBTİQ sanatçı ya da destekleyen sanatçıların katılımını ön plana çıkartmıştı.

2015 yılındaki sergi aynı ekiple 22-­30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Seçici kurulu Taner Ceylan, Fatih Özgüven, Canan X, İlhan Sayın, Asena Günal ve Aslı Çetinkaya’dan oluşan Nerdeen Nereye 2015 sergisi maumau ve BLOK Art Space galerilerdeki 22 Haziran'da gerçekleşecek açılışta yer alacak sanatçılar aşağıdaki gibidir:

Mandy Niewohner
MK Yurttaş
Kara Pembe Karşı Sanat Kolektifi
Anıl Erdoğan
Şafak Şule Kemancı
Marin Marie
Seçkin Tercan
Ömer Tevfik Erten
Leman Sevda Darıcıoğlu
Hüseyin Rüstemoğlu
Hülya Dolaş
Esra İlbeyli
Sadık Arı
Kemal Özen
Elif KK
Kıvanç Öztüre

maumau - Kuloğlu Mah. Ağa Hamamı Sok. Sözcük Apt. No:25 Cihangir / İstanbul
BLOK Art Space - Faik Paşa Cad. No:22 D:2 Beyoğlu / İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT