Nijer'den İnsan Manzaraları

Nijer'den İnsan Manzaraları

Tarihler: 02 Aralık 2017 Cumartesi ~ 22 Aralık 2017 Cuma 14:00

Yer: Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2017 ~ Ara 22, 2017

Yeryüzü Doktoru Elif Tanır'ın gözünden "Nijer'den İnsan Manzaraları" sergisi, 2 Aralık Cumartesi günü, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde ziyarete açılacak.

Esenler Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) sponsorluğunda hazırlanan Elif Tanır'ın kişisel fotoğraf sergisi "Nijer'den İnsan Manzaraları", Esenler'de ziyarete açılıyor.

Batı Afrika ülkesi Nijer'den yaşam kesitlerinin yer aldığı "Nijer'den İnsan Manzaraları" isimli sergi, Nijer Tessaou bölgesinin kırsal kesimlerinde yapılan sağlık hizmetleri sırasında çekilen fotoğraflardan oluşuyor.

p>"Yeryüzü Doktoru" olarak görev yapan Elif Tanır'ın ilk kişisel sergisi olan "Nijer'den İnsan Manzaraları", bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildi.

30 eserin yer aldığı sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin tamamı, Nijer'deki bir göz hastanesine bağışlanacak.

2 Aralık Cumartesi günü, saat 14.00'te Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılacak sergi, 2- 22 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT