Nilüfer Çolak ´Yansımalar´

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 21 Aralık 2010 Salı

Yer: Göztepe Çamaş Sanat Galerisi

Adres: Rıdvanpaşa Sok. No: 21 Göztepe / İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 385 00 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Ara 21, 2010

Reiki ile başladığı ruhsal dönüşüm yolculuğunda içsel enerjisini sembollerle farklı bir tarzda tuvale yansıtan ressam Nilüfer Çolak, 7`inci kişisel sergisini açmaya hazırlanıyor. 1-21 Aralık 2010 tarihleri arasında Çamaş Sanat Galeri’sinde "Yansımalar" temasıyla sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan sergide, sevginin dönüştürücü gücü ışıltılı sembollerle anlatılıyor.

Şevkat ve kabullenme konularında ruhsal çalışmalar yapan ve duygularını tuvallerinde kendine özgü tarzda sembollerle anlatan Nilüfer Çolak, enerjisini formlara dönüştürüyor. Aşk ve teslimiyetle dönen semazenler ve sonsuzluğu simgeleyen ağaçlar sanatçının içsel enerjisini ve ruhsal yolculuğunu yansıtıyor.

Resimlerinde yeni bir dünya görüşünü ortaya koyan ressam Nilüfer Çolak sanatseverleri mistik bir alanın içine çekiyor. Sadelik ve dinginliğin yanısıra herkesi anında saran renkler ve ışıltılar, sanatçının yüreğinin akışını gözlerinizin önüne seriyor.

Çolak ilk kez resimle, 2003 yılında annesinin vefatının ardından tanışıyor. Hem annesinin ruhuna, hem de ortak yaşamlarına ilişkin reiki gönderirken hayalinde kendini bir tualin önünde otururken buluyor. Zihnindeki görüntünün belirginleşmeye ve rüyalarına girmeye başlamasının ardından da ilk kez fırça ile tualin karşısına oturuyor. Hayatı boyunca eline hiç fırça almamasına rağmen ortaya çıkardıklarını görünce Çolak için yepyeni bir dünyanın kapısı aralanıyor.

Çolak’ın dünyasında gezintiye çıkmak, sonsuzluğu tuvallerine yansıttığı bir ağacın dallarında aşkı ve teslimiyeti nasıl sembolize ettiğini görmek isterseniz, “Işıltılar” sergisini mutlaka gezmenizi öneririz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT