Nurhan Altay - Fantazi Ligi

Tarihler: 12 Nisan 2013 Cuma ~ 30 Nisan 2013 Salı

Yer: Teşvikiye Sanat Galerisi

Adres: Şakayık Sok. Marta Apt. 49/3 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 241 65 35

Faks: 0212 246 67 68

E Posta: tesvikiyesanatgalerisi@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2013 ~ Nis 30, 2013

Teşvikiye Sanat Galerisi 4 Nisan tarihinde çağdaş resmin son dönemdeki en dikkat çekici isimlerinden Nurhan Altay’ın ikinci kişisel sergisi “Fantazi Ligi”e ev sahipliği yapıyor. Altay figür odaklı resimlerinde, gündelik hayatın içinde devinen bireyin fantazi duygusunu sorguluyor.

Çağdaş yaşam içerisinde fantazi üretmek, insana en yakın ama aynı zamanda onun en gizli duygularından biri. Çünkü fantazi sıradan ve can sıkıcı olandan uzaklaşma arzusunun bir karşılığı. Nurhan Altay, kalabalık ya da tekli figüratif sahnelerinde içinde bulunduğumuz dünyanın fantazi duygusunu ele alıyor. Ayrıca onun çoğu anıtsal olan kusursuz figürleri, günümüzün figür resmine güçlü katkılar olarak değer kazanıyor. Nurhan Altay’ın resimlerinde figürler hem fiziksel hem de ruhsal boyutlarıyla ön plana çıkıyor, bu ise fantazinin hem bedene hem de ruha ait bir olgu olduğunu gösteriyor. Sanatçının son dönemde gerçekleştirdiği resimlerinden oluşan görkemli ikinci kişisel sergisine tüm sanat izleyicilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT