Objektif Foto 2. Karma Fotoğraf Sergisi Fotoğraflarla Türkiye

Tarihler: 26 Haziran 2011 Pazar ~ 03 Temmuz 2011 Pazar

Yer: Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi

Adres: Yeni Kadıköy İskelesi Kat: 1 Kadıköy / İstanbul İstanbul

Telefon: 0533 355 73 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2011 ~ Tem 3, 2011

Objektiffoto.com isimli Fotoğraf Paylaşım sitesinin, 26 Haziran- 3 Temmuz taraihleri arasında 2.sini düzenleyeceği Türkiye’nin dört bir yanından görsel güzelliklerin yanında, kültürel mirasımız ve tarihi zenginliklerimizden de kesitler sunulacak..

26 Haziran 2011 tarihinde yeni Kadıköy iskelesi üstünde bulunan Şehir Hatları Şirket-i Hayriye sanat galerisinde düzenlenecek Fotoğraflarla Türkiye sergisinde 100 fotoğrafcının, 100 fotoğrafı sanatseverlerle buluşuyor. Fotoğrafların ana teması, ülkemizin güzelliklerini sanatseverlerle buluşturmak. Anadolunun tarihi zenginliklerinin yanında kültürel mirasını da kapsayan, Ülke tanıtımına katkı sağlayacak bu sergimizde, gündüz görünümlerinden gece görünümlerine, dağlarından tepelerine, şehirlerinden kasabalarına kadar buram buram Türkiye kokan; izleyen her sanatseverin kendisine yakın hissedeceği bir görüntü olacak.

Üyelerimizin katılımlarıyla düzenlemeye başladığımız karma fotoğraf sergileriyle kamuoyunda adımızı duyurmaya başladık ve sadece bununla da yetinmeyip sosyal sorumluluk projelerine destek verme projemizin ilk adımını bu sergimizde atyoruz..

Bu doğrultuda ikinci sergimizden elde edilecek gelirin tamamını "Pembe Hanım" Kanserli Hasta ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ne bağışlayarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutlulugunu kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT