Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 11 Mart 2011 Cuma

Yer: İstanbul Deniz Akademi

Adres: Gülbahar Mah. Salih Tozan Cad. No:18 Karamancılar İş Merkezi A Blok Mecidiyeköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 370 13 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 11, 2011

2010 yılında altıncısı düzenlenen Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda ödül kazanan ve sergilenmeye hak kazanan eserler ilk defa İstanbul’da sergileniyor. DenizBank’ın desteğiyle düzenlenen sergi 28 Şubat –11 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Deniz Akademi’de fotoğraf severlerin beğenisine sunuluyor.

Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması, Türkiye’nin bütün dünyaya kapılarını açan az sayıdaki uluslararası fotoğraf yarışmalarından birisidir. 2010 yılında teması “Festival ve Şenlikler” olan yarışmaya Vietnam’dan İsrail’e, İran’dan Meksika’ya 26 ülkeden, 149 sanatçı toplam 1064 fotoğraf ile katıldı. S

eçici Kurul Üyelerinden olan fotoğraf sanatçıları Aclan Uraz, Bahadır Öztuna,Vedat Osmanoğlu, Tahsin Sezer, Adnan Ataç, Suha Kocaoğlu, Lewis Keir Johnson ve Orhan Holding‘i temsilen Necla Orhan ve Ayşegül Orhan Donat; ‘Siyah Beyaz Baskı’, ‘Renkli Baskı’ ve ‘Deneysel Baskı’ dallarında 55 eseri ödüllendirmeyi ve sergilemeyi kararlaştırdılar.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ve Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) (International Federation of Photographic Art) destekli olarak gerçekleştirilen yarışmaya başlangıcından bugüne dek 3800 sanatçı katıldı. FIAP tarafından bronz plaketle ödüllendirilen yarışma dünyadaki fotoğraf sanatçıları tarafından da yakından takip ediliyor.

6 yıldır her yıl düzenlenen yarışma sonrasında Bursalı sanatseverlerle buluşan sergi, DenizBank’ın desteğiyle bu yıl ilk kez İstanbullu sanatseverlere de ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT