Osman Dinç Heykel Sergisi

Tarihler: 19 Aralık 2008 Cuma ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi

Yer: İstanbul Galeri Nev

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 Kat:5 Daire:18 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 15 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2008 ~ Oca 17, 2009

OSMAN DİNÇ HEYKEL SERGİSİ İSTANBUL GALERİ NEV’DE

Çalışmalarını Fransa’da sürdüren heykel sanatçısı Osman Dinç 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren eserlerini İstanbul Galeri Nev’in Mısır Apartmanı’ndaki mekanında sergiliyor.

1977 yılında Paris’e yerleşen sanatçı, 1990 yılından beri Bourges kentinde Ecole Nationale des Beaux-Arts’da öğretim üyeliğini sürdürmektedir. Bilimle de yakından ilgilenen sanatçı malzeme olarak demir ve cam kullanarak eserlerin etrafındaki ve kendi içlerindeki boşlukları göz önüne alan kozmik işler yaratmaktadır. Yapıtlarındaki dingin minimal tavır ile sessiz bir müzik olusturmaktadır.
Dinç’in sanatla uğraşısının 40. yılına denk gelen bu sergide büyük boy damlalar, sarkaçlar yanı sıra ‘Orda Bir Ev Var Uzakta’ adını verdiği çok yeni çalışmaları da yer alacaktır.

Osman Dinç sergisi 17 Ocak 2008 tarihine kadar Galeri Nev, Mısır Apartmanı’nda izlenebilir. İstanbul Galeri Nev, Pazar ve Pazartesi hariç hergün saat 11:00-18:30 arasında açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT