Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi

Tarihler: 01 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 27 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2012 ~ Ağu 20, 2012

En Renkli Ramazan Forum İstanbul’da.

Forum İstanbul bu yıl da en çarpıcı Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Fransız, Balkan, Latin ve Caz müzik gruplarının Ramazan özel programlarını sunacakları “Yabancı bi gözle Ramazan” konserler serisi, binbir surat Yavuz Seçkin’in Ramazan özel stand-up gösterisi, Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan dönemini de kapsayan 16.-17. yüzyıl Osmanlı Saray mücevherlerinden esinlenerek tasarlanan Altınbaş Otto Koleksiyonu “Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi”, açıkhava sineması ve daha birçok sürpriz Forum İstanbul’da olacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca Forum İstanbul’dan yapılacak her 25, 50, 75, 100 TL.lik alışverişe çok eğlenceli hediyeler...

Forum İstanbul, klasik Ramazan ayı programlarına farklı bir bakıç açısı getirirerek, capcanlı, dinamik bir program hazırladı. Farklı Ramazan etkinliklerini deneyimlemek isteyenler 20 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında her akşam Forum İstanbul’daki etkinlik alanlarına koşacaklar.

Kanuni ve Hürrem döneminin saray mücevherlerinden esinlenerek tasarlanan ‘’Osmanlı İhtişamı Altınbaş Mücevher Sergisi”

Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan döneminden esinlenilerek tasarlanan, Osmanlı İmparatorluğu 16.-17. yüzyıl saray mücevherlerini yansıtan Altınbaş Otto Koleksiyonu, “Osmanlı İhtişamı Mücevher Sergisi” adıyla, Ramazan ayında 1-20 Ağustos tarihleri arasında Forum İstanbul’da İstanbulluların beğenisine sunulacak.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT