Oyuncak Sergisi-5000 Yıllık Hikaye

Tarihler: 24 Nisan 2016 Pazar ~ 24 Nisan 2016 Pazar 24 Nisan 2016 10:00

Yer: Mall Of İstanbul-1.Kat

Ücret: Bilet Fiyatları; Giriş Bileti: 24.00 TL Giriş Bileti + Atölye: 29.00 TL Yetişkin + Çocuk: 39.00 TL (1 atölye dahil) 3 Kişilik Aile: 49.00 TL 4 Kişilik Aile: 59.00 TL 5+ Kişilik Aile: 69.00 TL - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2016 ~ Nis 24, 2016
Yazar ve şair Sunay Akın’ın özel koleksiyonundan oluşan oyuncaklar, Oyuncak Sergisi aracılığıyla Mall of İstanbul’da farklı kuşakları evrensel bir ortak paydada buluşturuyor.

Sergide yer alan oyuncaklar; mimariden uzay çalışmalarına, ulaşım tarihinden sanayi devrimine, coğrafi keşiflerden gündelik hayata ve eğlence kültürüne kadar uygarlık tarihimiz hakkında bütünsel bir panorama sunuyor.  

Sunay Akın’ın küratörlüğünde hayata geçen ‘Oyuncak Sergisi – 5000 Yıllık Hikaye’, antik çağdan günümüze kadar oyuncakların 5 bin yıllık tarihini ziyaretçilerine aktarıyor. Akın’ın 20 yılda 40’ı aşkın ülkedeki antikacılardan ve açık arttırmalardan satın aldığı daha önce hiçbir yerde sergilenmemiş oyuncaklarla kurgulanan sergi, oyuncak tarihinin gelişimini kronolojik bir sıralamayla sunmasıyla da Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. 

Çocuklar ve Yetişkinler İçin Atölye Çalışmaları
Oyuncak Sergisi’nde interaktif uygulamalar, özel kurgulanmış sesli tur istasyonları, oyun ve masal atölyeleri ile çocuklar ve yetişkinler serüven dolu dakikalar geçirecek. 

Yaratıcı Ebru Atölyesi
Modern bir yaklaşımla oluşturulan, eğitsel çalışma için tüm malzemelerin sunulduğu atölye faaliyetinde ebru sanatının tüm incelikleri anlatılmaktadır. Katılımcılar tasarladıkları sanatsal çalışmaları hatıra olarak yanlarında götürebilmektedir. 

Kinetik Kum Atölyesi
Atölye içinde sunulan çeşitli geometrik kalıplar ve oyun hamuru gibi kolayca şekil alabilen kinetik kum ile katılımcılar dilediği şekilleri tasarlayıp üretebilecekler.

Yaratıcı Kukla Atölyesi
Atölye içerisinde sunulan çeşitli malzemeler ve özel olarak tasarlanmış kitler sayesinde, ziyaretçiler kendi gölge oyunu karakterlerini ve kuklalarını tasarlayabilmekte ve hatıra olarak yanlarında götürebilmektedir.

Sergi, 3 Ocak – 24 Nisan tarihleri arasında her gün 10:00-22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

- Ziyaret saatleri hergün saat 10:00 - 22:00 arasıdır. - Bilet sahipleri belirtilen saat aralığında sergiyi ziyaret edebilirler.- Sergi 3 Ocak - 24 Nisan tarihleri arasında ziyerete açıktır.- Biletler tek kişiliktir. - 3 yaş altı çocuklardan giriş ücreti alınmamaktadır.- 3 kişilik, 4 kişilik, 5+ kişilik aile biletlerine atölye dahil değildir. Atölye biletlerini sergi gişesinden temin edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT