Özlem Köroğlu Kopar`ın "Hayal-Et" Sergisi

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 12 Mayıs 2010 Çarşamba 20 Nisan-12 Mayıs 2010

Yer: Teşvikiye Galeri Oda

Adres: Hüsrevgerede Cad. Fırın Sok.2B Teşvikiye-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 259 22 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ May 12, 2010
Özlem KÖROĞLU KOPAR’ın “HAYAL-ET” başlıklı Resim Sergisi, 20 Nisan - 12 Mayıs 2010 tarihleri arasında Teşvikiye Galeri Oda’da açılacak.

1975 yılında, Nevşehir’de doğan Özlem Köroğlu Kopar, Beyoğlu Anadolu Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni bitirmiş. Şu anda bir kamu kuruluşu hastanesinde diş hekimliği görevini sürdürmektedir.

Lise yıllarında yaşamındaki vazgeçilmezlerden biri olarak yer almaya başladığından emin olduğu “resimle” yolları bir daha ayrılmamış. Ne ki son yıllarda daha derin bilgi alma isteğiyle Ressam Zeynep Torun’dan ders alarak kendini geliştirme yolunda bir adım daha atmış.

Terketmeyen sevdasının ve bir de tükenmemesini dilediğim enerjisinin özgün ve özel çalışmalar olarak ortaya çıkmakta olduğu görülüyor. Zeynep Torun’un “Rüyayla uyanıklık ikiliğini, gerçekle gerçek dışı arasındaki kutupsallığı anlatan farklı kompozisyonlar..Özlem’in resimlerinin en göze çarpan özelliği.” sözleriyle yorumladığı çalışmalarında.

Sonuç olarak denilebilir ki, çizginin ve insanın gücüne inanmış bir genç ressam olarak çıkıyor karşımıza Özlem. Sürrealist tadların, fantezilerle buluşup harmanlandığı, asıl etkileyiciliğini de buralardan alan bir resim dili var onun.

Özlem Köroğlu Kopar’ın ikinci kişisel sergisinin büyük bölümü kağıt üzerine suluboya çalışmalardan oluşacak ve yaklaşık otuz resim izlenebilecek.

Galeri, Pazar ve Pazartesi günleri hariç 12:00-19:00 saatleri arasında açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT